Euro Tunnel Cafe Refit

 

residential-slide

Bagel Street Cafeteria and Passport Control

This project was completed for Eurotunnel and involved refurbishing a disused cafeteria and combining the cafeteria into the adjacent passport control office so that Coach passengers can enjoy snacks and refreshments whilst having their passport inspected. The Project had strict programme criteria and was completed on time and to budget.

Gateway

Internal walls and service rooms were removed and the mechanical and electrical services within the room were relocated through alternative routes to provide a clear open space, Where the walls were removed natural stone tiles had to be stitched into the existing and the entire floor sanded and re polished to provide a seamless new natural stone tiled floor.

Shop

The original cafeteria was replaced with a self service system of simple foods and drinks more suitable to the requirements of passing trade.

Overview of area

New grid ceilings were installed with LED light panels and the automated doors were relocated so that passengers walked right through the ‘cafeteria’. The passport inspection desks were then reinstated and the premises reopened up to the public.